Info

Forfatterhjørnet

Skrivementor og forfatter Charlotte Heje Haase inviterer kreative og skrivende mennesker ind i Forfatterhjørnet. Til inspiration for dig, der gerne vil skrive og have mere kreativitet ind i dit liv. Forfatterhjørnet går tæt på det indre arbejde ved at skrive og skabe noget - det kan nemlig både føles konfronterende og skræmmende samt forløsende og fantastisk at sætte ord på papiret. Velkommen til ... bare SKRIV - kun du kan skrive DIN bog.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Forfatterhjørnet
2021
November
October
September
August
January


2020
October
June
May
April


2019
December
October
September
August
July
June
April
January


2018
December
November
June
April
March
February
January


2017
December
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September


All Episodes
Archives
Now displaying: 2020
Oct 23, 2020

Forfatterhjørnet er en skøn dame født i 2016, og hun kommer til at slumre til januar 2021, hvor jeg, Charlotte, melder ud om hendes fortsatte skæbne og evt. nye påklædning.

Jeg har brug for at sprænge rammerne og interview-formen og dykke ned i kreativitet mere bredt, end Forfatterhjørnet tillader mig lige nu.

Så lyt i mellemtiden til podcasten Skab DIG, kom med i Facebookgruppen Bare SKRIV, og skriv dig op til at få skrivetips og tricks.

Skab DIG podcast om kreativitet

Venteliste til Klub Bare SKRIV

Facebookgruppen 

 

Jun 17, 2020

Forfatter Tine Høeg har skrevet Nye Rejsende og Tour de Chambre. Dette bliver en samtale om, hvor fantastisk forløsende det både er at skrive og at komponere gennem redigeringen. Men også om hvor forbundet det kan være med skam at skrive.

Og så er der et kærligt opråb fra Tine: "Skriv for helvede!".

Læs mere: Tine Høeg

Læs mere: Bareskriv.dk

 

May 6, 2020

Louise Juhl Dalsgaard skriver som en måde at kunne holde ud at være i det uudholdelige på. Det er hendes måde at forstå noget uforståeligt på. Hun har lige udgivet 'i dag skal vi ikke dø' om tiden nu. 

Tidligere har hun skrevet om anoreksi, som vi også kommer ind på. Og så undersøger vi, hvordan man kan gøre noget personligt til kunst. Og en snak om højtlæsning for hunde og at skrive over sig. 

Louises blog

http://destory.dk/

 

Klub Bare SKRIV

https://www.bareskriv.dk/klub-bare-skriv/

Apr 20, 2020

Jennifer Louden is a guest in this Danish podcast on creativity and writing. 

Do you want to care strongly about something? A goal. A creative project. A cause.

Jen has written a personal and wise book about desire. What if it is never too late to listen to yourself and look at your life and let some things fall away?

 

1