Info

Forfatterhjørnet

Skrivementor og forfatter Charlotte Heje Haase inviterer kreative og skrivende mennesker ind i Forfatterhjørnet. Til inspiration for dig, der gerne vil skrive og have mere kreativitet ind i dit liv. Forfatterhjørnet går tæt på det indre arbejde ved at skrive og skabe noget - det kan nemlig både føles konfronterende og skræmmende samt forløsende og fantastisk at sætte ord på papiret. Velkommen til ... bare SKRIV - kun du kan skrive DIN bog.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Forfatterhjørnet
2021
November
October
September
August
January


2020
October
June
May
April


2019
December
October
September
August
July
June
April
January


2018
December
November
June
April
March
February
January


2017
December
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 25, 2017

Mette Finderup har skrevet 60 bøger og kan leve af at være forfatter. For Mette var den første bog den sværeste, så var der hul igennem. Det handlede om at give slip på præstationsangsten og at omfavne hendes egen stemme og finde sin egen plads som forfatter - og ikke prøve at være en anden.

Mette skriver meget intuitivt og frit, når hun først har styr på sine karakterer, som hun interviewer grundigt, og når hun har gjort sig klart, hvordan handlingen skal ende. 

Lyt med og få gode råd til at sparke liv i dine personer, at finde dine forcer og give slip på egne og andres forventninger. Det bliver også en samtale om, hvordan det at skrive kan være som at gå i fitnesscenter og bodybuilde ens kontakt til sine følelser og det ubevidste. Og om at åbne lukkede rum i en selv. 

Har du yderligere spørgsmål og kommentarer, så kan du finde Mette Finderup på hendes forfatterside på Facebook. Bliv også medlem af værtinde Charlotte Heje Haases lukkede skrivegruppe 'Bare SKRIV' på Facebook for gratis inspiration og skrivestøtte.


Tak fordi du lytter med! Hvis du får lyst til at kaste stjerner efter podcasten Forfatterhjørnet på iTunes og skrive et par ord, så bliver jeg glad. 

Feb 3, 2017

Kunne du godt tænke dig at bruge dit liv i skriften? Annamette Fuhrmann er forfatter, radiovært, blogger og klummeskribent.

Hun skriver memoir og håber at flere vil dele deres ærlige historier, for når vi hører om andres liv og tanker og kan genkende os selv, så føler vi os mindre alene. 

Hun har altid skrevet og kan ikke lade være. Hendes bog Længsler og Leverpostej handler om parforholdet, når man har små børn og hun siger: "Det var pokkers sårbart, men jeg ville gerne gå forrest og vise, hvordan det er at være i en krise, og hvordan det føles."

1