Info

Forfatterhjørnet

Skrivementor og forfatter Charlotte Heje Haase inviterer kreative og skrivende mennesker ind i Forfatterhjørnet. Til inspiration for dig, der gerne vil skrive og have mere kreativitet ind i dit liv. Forfatterhjørnet går tæt på det indre arbejde ved at skrive og skabe noget - det kan nemlig både føles konfronterende og skræmmende samt forløsende og fantastisk at sætte ord på papiret. Velkommen til ... bare SKRIV - kun du kan skrive DIN bog.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Forfatterhjørnet
2021
November
October
September
August
January


2020
October
June
May
April


2019
December
October
September
August
July
June
April
January


2018
December
November
June
April
March
February
January


2017
December
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September


All Episodes
Archives
Now displaying: October, 2016
Oct 31, 2016

Odile Poulsen fortæller om tilblivelsen af sine bøger, og hvordan kunsten ikke skal effektiviseres, og at det tager den tid, det tager.

Hun fortæller også om at bruge oplevelser fra sin barndom og ungdom og at først skrive efter at have tilgivet.

Det bliver også en samtale om tidsfiler og at ikke kunne - eller skulle - tie stille, når der foregår uretfærdigheder, og om hvordan kunsten kan gøre, at man kan rumme og forstå det, man ellers ikke har adgang til. 

Citat: "Vi leverer historier til hinanden i bøger. Vi har brug for historier. Vi har brug for at kende hinanden." 

Oct 9, 2016

Det tog kun Lizl Rand tre måneder at skrive sin første bog 'Kom stærk ud af din angst', der blev en bestseller. Hun lagde en stram plan og trak på sin erfaring som journalist, redaktør og menneske.

Hendes seneste bog 'Tæt på krise og sygdom' har taget længere tid at skrive og krævet mere research, og hun fortæller her om de forskellige processer og om, hvor vigtig struktur, selvdisciplin og at skabe sig et 'helle' er for at komme i mål. 

Lizl er psykoterapeut, foredragsholder og forfatter, og hun har omlagt sit arbejdsliv for at give plads til skrivningen. Hør om at gøre det, der skal til, for at få skrevet i en travl hverdag.

Myter, der bliver aflivet i løbet af samtalen:

1. En journalist og forfatter er sådan en, der fik høje karakterer i diktat i folkeskolen.

2. Man skal være inspireret for at skrive.

3. Det er romantisk og glamourøst at være forfatter. 

Velkommen til. Dejligt du lytter med. 

 

Oct 1, 2016

At skrive er en integreret del af forfatter Sarah Engells liv - og en måde for hende at være i verden på. Det tog hende dog fem manuskripter, før hun begyndte at føle sig som en forfatter. Vendepunktet blev ikke de to første bøger, hun rent faktisk fik udgivet, men om at mødes med ligesindede, der også nørdede med ord.

Hun mener, at alle målgrupper har ret til god litteratur, og tager stadig skrivekurser for at blive ved med at lære. I dag lever hun af at skrive, og vejen dertil har været vedholdende og målrettet. 

En samtale om ords magi, at få et større rum at tænke i gennem skriften og at plante spor og stille spørgsmål i sine bøger.  

www.bareskriv.dk 
 

1